MB: Rondje Muziek Centrum voor de Kunsten Beverwijk zaterdag 25 januari 2020

De Montessorischool is een van de 8 scholen waar we muziekles aanbieden. Onderdeel van de muzieklessen is voor de bovenbouw (+ groep 5) kennismaking met muziekinstrumenten waarbij we ieder jaar de focus leggen op blazers, strijkers of dit jaar de popinstrumenten. 


Dit jaar bieden we ook voor de middenbouw een extra activiteit aan. Op ZATERDAGOCHTEND 25 JANUARI organiseren we voor kinderen uit de middenbouw van verschillende basisscholen het RONDJE MUZIEK.

Tijdens het RONDJE MUZIEK worden de kinderen in 8 groepen verdeeld en maken ze een rondje langs 8 verschillende instrumenten/instrumentgroepen. Tijdens dit 2 uur durende rondje maken ze kennis met blaasinstrumenten, strijkinstrumenten, toetsinstrumenten, slagwerkinstrumenten en tokkelinstrumenten. Van drums tot marimba, gitaar tot saz, viool tot contrabas, piano tot keyboard, trompet tot saxofoon en nog veel meer. 

Het RONDJE MUZIEK vindt plaats op het Centrum voor de Kunsten Beverwijk waar we alle instrumenten bij de hand hebben. Al onze instrumentale docenten zijn aanwezig om de kinderen te helpen bij hun ontdekkingsreis. Twee van onze muziekdocenten die lesgeven op de scholen zijn ook aanwezig om alles in goede banen te leiden.


Deelname is gratis en vrijblijvend. We vragen wel om vóór 23 januari aan te melden. We hebben plek voor maximaal 50 kinderen. Gezien het beperkte aantal plekken gaat het uitsluitend om kinderen uit de middenbouw. Kinderen uit andere groepen zijn van harte welkom om zaterdagmiddag 25 januari naar onze open dag te komen.

Let op, het aantal aanmeldingen wordt automatisch bijgehouden en het formulier verloopt op 23 januari en is dan niet meer beschikbaar. 

Aanmelden: www.formdesk.com/centrumvoordekunstenbeverwijk/rondjemuziek


Tot ziens bij het Centrum voor de Kunsten Beverwijk!


 

Media
  • cenrum vd kunsten
deze website is gerealiseerd door Heutink ICT