Naschoolse Opvang

DeBeverwijkse Montessorischool werkt voor de naschoolse opvang samen met:
- de Stichting Kinderopvangvoorzieningen Beverwijk (SKOV)
- PARTOU kinderopvang

Beide organisaties stellen zich op deze pagina aan u voor:

SKOV Beverwijk

In twee mooie panden aan Moensplein 5 (BSO Arena) en Moensplein10 (BSO de Kolderzolder) is onze buitenschoolse opvang. Met plezier verwelkomen we hier de kinderen van Montessorischool Beverwijk na schooltijd, tijdens vakanties en op studiedagen.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen na een actieve schooldag de tijd bij ons als vrije tijd ervaren, waar plezier, samen spelen, persoonlijke aandacht en ontspanning voorop staan.

Beide locaties hebben prachtige natuurtuinen waar kinderen alle ruimte hebben om te ontdekken, te ravotten, in bomen te klimmen, in de moestuin te werken en met zand en water te spelen. Daarnaast zijn we regelmatig te vinden bij onze buren, bij speeltuin Moby Dick.

Ook bieden we regelmatig workshops aan, zoals een voetbalclinic, een kookworkshop en een Totally Dance met dans, muziek en bewegen, gaan we op pad samen met de boswachter en verzorgt Studio O creatieve middagen waar kinderen fantasierijke kunstwerken maken. 

Tijdens de zomervakantie verplaatsen we onze buitenschoolse opvang locaties voor een aantal weken naar Scouting Mees Toxopeus, een inspirerende en uitdagende plek met veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Voor meer informatie kun je kijken op onze website www.skovbeverwijk.nl of contact met ons opnemen via 0251-275920.

 

PARTOU
Welkom bij Partou BSO Zeestraat 283!

In een gezellig houten scoutinggebouw aan de Zeestraat 283 in Beverwijk vind je onze buitenschoolse opvang. We werken met veel plezier samen met de Montessorischool Beverwijk.
Plezier en ontspanning na een drukke schooldag staan bij ons voorop. We hebben veel persoonlijke aandacht voor de kinderen. Ze kunnen zichzelf zijn en kiezen wat ze gaan doen. Een spelletje spelen, een schilderij maken, samen gek doen in de verkleedhoek of zandkastelen bouwen? Het kan allemaal.

Ook bewegen vinden we belangrijk. De kinderen kunnen sporten en lekker naar buiten om hutten te bouwen en in bomen te klimmen.
Knutselfanaten halen bij ons ook hun hart op,  we besteden veel aandacht aan creativiteit van de kinderen en ontdekken en experimenteren met verschillende materialen.

Hebben de kinderen een keer zin in een smoothie? Dan maken we die met elkaar!
In vakanties hebben we een afwisselend vakantieprogramma en trekken we er ook op uit, bijvoorbeeld met onze eigen Natuurbus.

Nieuwsgierig? Neem gerust eens een kijkje op onze website www.partou.nl/zeestraat of neem contact met ons op via 088 235 75 00.

 

 

deze website is gerealiseerd door Heutink ICT