Informatievoorziening ouders

Met ingang van 1 januari 2018 gaat de Beverwijkse Montessorischool helemaal digitaal. Handig, sneller, goedkoper en vooral duurzamer! Alle informatie de Montessorischool betreffende valt op onze site terug te vinden of komt tot u via de speciale Montessori app. Op een positieve wijze houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte over alle actuele ontwikkelingen. Wij maken hiervoor gebruik van: 

  • de Info, speciaal bedoeld voor ouders en komt uit als er nieuws is. De info's zijn genummerd zodat u direct kunt zien of u er eentje gemist heeft. Alle Info's die in een bepaald schooljaar uitkomen, zijn terug te vinden op onze website
  • de schoolwebsite: www.montessoribeverwijk.nl De website van de school is voor iedereen toegankelijk
  • de app: de app is alleen te gebruiken door ouders van huidige leerlingen van de Montessorischool en is operationeel met ingang van het schooljaar 2018-2019. De app voldoet aan alle AVG voorschriften. Ouders moeten om te kunnen werken met de app een account aanmaken en krijgen via de school een unieke inlogcode
  • de schoolgids: te downloaden op onze website
  • de Montessori avond: aan het begin van ieder nieuw schooljaar organiseren wij deze avond. U maakt dan kennis met de leerkracht van uw kind, de manier waarop wij werken en het prachtige Montessori-materiaal.
  • Het jaarverslag

Informatie over uw zoon of dochter krijgt u via de:

  • de leerkracht: goed contact tussen school en thuis vinden wij heel belangrijk. We informeren u graag over gebeurtenissen op school en stellen het op prijs als u ons van belangrijke ontwikkelingen thuis op de hoogte houdt. Immers: een goede samenwerking tussen thuis en school bevordert het welzijn van uw kind. Als u behoefte heeft om over de ontwikkeling van uw kind te praten of als u een werkje van uw dochter of zoon wilt bewonderen, dan kunt u hiervoor na schooltijd een afspraak maken met de leerkracht. De leerkrachten staan altijd voor u klaar voor een gesprek want ons doel is hetzelfde als dat van u: wij willen dat uw kind met plezier naar school gaat en veel leert.
  • verslagmiddagen: twee maal per jaar via de zogenaamde 10-minuten gesprekken
  • facultatieve middag: ouders die behoefte hebben aan een gesprek over hun kind zijn van harte welkom (najaar).
deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl