Montessori Peutercentrum

Zoople Beverwijk heeft in nauwe samenwerking met de Beverwijkse Montessorischool Montessori-peutergroepen in de Montessorischool aan de Laan van Blois 100.

  Zoople Beverwijk, Beatrixlaan 2, 1947HS, Beverwijk
www.zooplebeverwijk.nl

Trots en blij zijn wij dat er in samenwerking met Zoople Beverwijk Montessori peutergroepen zijn in Beverwijk. De vaste leidsters van deze groepen zijn: Tara Boone, Hanny v.d. Schaaf en Mirjam Telleman. Zij begeleiden de peuters op een wijze zoals dr. Maria Montessori die voor ogen stond. Zij hebben hiervoor ook de speciale Montessori peuteropleiding gevolgd. Wat er "anders" is aan deze manier van begeleiden, kunt u het beste zelf ervaren. De ruimte van de peuterspeelzaal ziet er fantastisch uit en nodigt de peuters uit om in actie te komen.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de Montessori peutergroepen in de Montessorischool, Laan van Blois 100 in Beverwijk. Mocht u meer informatie willen hebben, dat kan ook. Neem gerust even contact op met Zoople Beverwijk op het telefoonnummer: 0251-300 363 of met de Montessorischool op 0251-227 069.

Graag tot gauw!

Inschrijven kan via onderstaande link:

 Montessori peutercentrum in samenwerking met Zoople Beverwijk
Laan van Blois 100
1943 MN BEVERWIJK
Tel: 0251-300363

De openingstijden van het Montessori peutercentrum:
Maandag- tot en met vrijdagochtend van :   08.30 - 12.30 uur 
Dinsdag- en donderdagmiddag van: 13.00 - 17.00 uur

Betalingswijze: per maand door middel van een machtiging tot automatische incasso of een factuur.
Bij inschrijving gaat u akkoord met de Algemene Betalingsvoorwaarden Peutercentrum.

deze website is gerealiseerd door Heutink ICT