Hulp gevraagd voor ons plein.

Beste (groot)ouders/verzorgers,

Zoals jullie hebben kunnen zien en lezen, zijn we op school druk bezig om ons achterplein vorm te geven. Dit is de laatste fase van de “verbouwing”. De lokalen worden natuurlijk al een tijdje gebruikt, de fietsenstalling en hekken staan nu inmiddels ook. De laatste stap is de indeling van het schoolplein.
We hebben gesprekken gehad met gemeente en in de herfstvakantie zal waarschijnlijk het laatste stuk plein betegeld worden. Ook zal het gedeelte bij de lokalen en om onze bomen heen “bouwrijp” gemaakt worden.

We zoeken ouders om ons te helpen om dit snel, mooi en zo goedkoop mogelijk in te gaan richten.
Een deel zal gebruikt gaan worden voor een ‘moestuin’ (links op foto 1). Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een vlindertuin, moestuinbakken, een zitplek, een vijver en fruitbomen.
Het andere deel (foto 2) willen we inrichten als ‘natuurlijk spelen’. Dit wil zeggen geen tegels, maar houtsnippers en ‘speelplekken’ van hout, met een baan/pad eromheen. We maken hier nog een definitief ontwerp voor. Dit schooljaar willen we het plein klaar hebben. Hopelijk volgt ook de voetbalkooi snel, maar dit hebben we zelf niet in de hand.

Na de herfstvakantie zullen we een moment prikken waarop we aan de slag kunnen, maar nu alvast een oproep: Wie wil ons hierbij helpen?
Meld je aan bij Herke, via info@montessoribeverwijk.nl of loop even binnen...
Media
  • Image3373c7fceafd47f69afb597cb73ee939
  • Image9964701f172145428fade555328cf021
deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl