PARTOU KINDEROPVANG


Welkom bij Partou BSO Zeestraat 283!


In een gezellig houten scoutinggebouw aan de Zeestraat 283 in Beverwijk vind je onze buitenschoolse opvang. We werken met veel plezier samen met de Montessorischool Beverwijk.



Plezier en ontspanning na een drukke schooldag staan bij ons voorop. We hebben veel persoonlijke aandacht voor de kinderen. Ze kunnen zichzelf zijn en kiezen wat ze gaan doen. Een spelletje spelen, een schilderij maken, samen gek doen in de verkleedhoek of zandkastelen bouwen? Het kan allemaal.

Ook bewegen vinden we belangrijk. De kinderen kunnen sporten en lekker naar buiten om hutten te bouwen en in bomen te klimmen.



Knutselfanaten halen bij ons ook hun hart op,  we besteden veel aandacht aan creativiteit van de kinderen en ontdekken en experimenteren met verschillende materialen.

Hebben de kinderen een keer zin in een smoothie? Dan maken we die met elkaar!

 

In vakanties hebben we een afwisselend vakantieprogramma en trekken we er ook op uit, bijvoorbeeld met onze eigen Natuurbus.



Nieuwsgierig? Neem gerust eens een kijkje op onze website www.partou.nl/zeestraat of neem contact met ons op via 088 235 75 00.

Media
  • Image9f2d3dc0a4404f12af6182c8e2df4d3b
deze website is gerealiseerd door Heutink ICT