NSO

DeBeverwijkse Montessorischool werkt voor de naschoolse opvang samen met:
- de Stichting Kinderopvangvoorzieningen Beverwijk (SKOV)
- PARTOU kinderopvang

Beide organisaties stellen zich op deze pagina aan u voor:

PARTOU
Welkom bij Partou BSO Zeestraat 283!

In een gezellig houten scoutinggebouw aan de Zeestraat 283 in Beverwijk vind je onze buitenschoolse opvang. We werken met veel plezier samen met de Montessorischool Beverwijk.
Plezier en ontspanning na een drukke schooldag staan bij ons voorop. We hebben veel persoonlijke aandacht voor de kinderen. Ze kunnen zichzelf zijn en kiezen wat ze gaan doen. Een spelletje spelen, een schilderij maken, samen gek doen in de verkleedhoek of zandkastelen bouwen? Het kan allemaal.

Ook bewegen vinden we belangrijk. De kinderen kunnen sporten en lekker naar buiten om hutten te bouwen en in bomen te klimmen.
Knutselfanaten halen bij ons ook hun hart op,  we besteden veel aandacht aan creativiteit van de kinderen en ontdekken en experimenteren met verschillende materialen.

Hebben de kinderen een keer zin in een smoothie? Dan maken we die met elkaar!
In vakanties hebben we een afwisselend vakantieprogramma en trekken we er ook op uit, bijvoorbeeld met onze eigen Natuurbus.

Nieuwsgierig? Neem gerust eens een kijkje op onze website www.partou.nl/zeestraat of neem contact met ons op via 088 235 75 00.

SKOV
Sinds enkele jaren heeft de SKOV een samenwerkingsovereenkomst met de Montessorischool voor de voor- en naschoolse opvang. De SKOV heeft al ruim 25 jaar ervaring met kinderopvang in Beverwijk en heeft in die tijd een goede naam opgebouwd. De SKOV biedt buitenschoolse opvang op 2 locaties: Kolderzolder (Moensplein 10), Arena (Moensplein 5).

De Kolderzolder is een groot, fraai herenhuis met een eigen buitenterrein. De Arena is er tegenover gelegen in kinderdagverblijf Puk en bestaat uit een grote centrale ruimte met een leeskamer ernaast. Beide locaties maken gebruik van de prachtige natuurtuin op Moensplein 10.

De SKOV vangt de kinderen van de Montessorischool niet alleen voor en na school op, maar ook tijdens vakanties en op studiedagen van de school. Wij vinden het belangrijk dat kinderen de opvang ervaren als vrije tijd. Deze vrije tijd kan bestaan uit het meedoen aan georganiseerde activiteiten, zoals onze workshops, vrij spelen of gewoon even niets doen. Met grote regelmaat gaan wij naar kinderboerderij De Baak en naar kinderspeeltuin Moby Dick en uiteraard spelen wij vaak buiten. Wij bieden ieder half jaar een nieuw boekje vol met leuke workshops aan. Zo kunnen ze bijvoorbeeld meedoen met: muziek maken, schilderen, tassen ontwerpen, zingen, sieraden maken, schaken en nog veel meer. Al deze workshops zijn gratis. Wij doen er alles aan om te zorgen dat uw kind het naar zijn zin heeft op de Kolderzolder.

De voorschoolse opvang wordt verzorgd op maandag, dinsdag en donderdag in de Arena op Moensplein 5. De kinderen komen alleen naar de VSO op dagen dat de school geopend is. Op het moment dat er voldoende aanmeldingen zijn voor de woensdag en/of de vrijdag, zullen wij de opvang naar die dag uitbreiden.

Voor meer informatie kunt u de SKOV bellen op nummer 0251-275920 of e-mailen naar info@skovbeverwijk.nl. U kunt ook de website van de SKOV bezoeken: www.skovbeverwijk.nl . Via de website kunt u uw kind inschrijven. Op school zijn er informatieboekjes over de buitenschoolse opvang verkrijgbaar. Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken om eens te komen kijken. U bent van harte welkom!

deze website is gerealiseerd door Heutink ICT