Informatie onderbouw

Vanaf maandag 8 juni gaan de gehele kleuterklassen weer naar school. Om de drukte in de klas wat te verlichten zal er iedere dag een deel van de kinderen niet in de klas, maar in het nieuwe onderbouwlokaal werken. We hebben met de leerkrachten van de onderbouw een schema gemaakt welke kinderen er wanneer daar een dagje gaan spelen, werken en eten en drinken. Dit zijn vaste groepen. Zij zullen in het nieuwe lokaal begeleid worden door juf Naomi, meester Pim en juf Marloes, bekende gezichten voor de kinderen. De kinderen die nog maar pas op school zijn, blijven de gehele week in de eigen klas.


Op woensdag zijn we van plan met alle kinderen te gaan gymmen of dansen. Er is hier ook een schema gemaakt zodat alle kinderen uit de onderbouw aan bod komen. Om buiten te gymmen of binnen te dansen. Dit is dan ook onder leiding van meester Pim en juf Naomi. Gymkleding is nog niet nodig.


Sommige kinderen waren nog niet gewend aan hele dagen school. En gaan nu door het tijdelijke continurooster de hele dag naar school. Wij merken in de klas dat dit voor sommige kinderen best heel pittig is. Wij adviseren u goed naar uw kind te kijken. En wanneer u denkt dat uw kind beter even een middagje of dagje thuis kan blijven om bij te tanken, deze te pakken.

Vriendelijke groeten,

alle leerkrachten van de onderbouw

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl