Corona update maandag 23 maart

Beste ouders,

Het zijn onzekere tijden vol zorg. Hopelijk gaat het met uw kinderen en u zelf goed en trekt het coronavirus aan uw deur voorbij. Een delegatie van het team is vandaag bij elkaar geweest om de eerste week van thuisonderwijs te evalueren. Wat gaat er goed en waar kan het beter? Ook voor ons als team zijn er vele vragen en niet altijd antwoorden. Alles wat we doen, doen we op basis van gevoel, feiten en recente ontwikkelingen. Vol passie en met het belang van onze leerlingen en hun ouders voor ogen. De afgelopen week heeft de prioriteit vooral gelegen in het organiseren van onderwijs op afstand en het inrichten van de noodopvang voor leerlingen die daarvoor in aanmerking komen. Een enorme opgave die van een ieder veel heeft gevraagd. Ik ben trots op al mijn teamleden en de medewerkers van de Montessori peuterspeelzaal en de stichting Welzijn die in zo'n korte tijd zoveel voor elkaar hebben gekregen! Blijf gezond, blijf vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Herke van Beek


NIEUWS ALLERLEI

- Het Eindfeest op 13 mei aanstaande komt te vervallen. Gezien de korte voorbereidingstijd en alle onzekerheden van dit moment, leek het ons niet verstandig om het feest door te laten gaan.

- Met ingang van vandaag worden patiënten met corona-achtige verschijnselen niet meer opgevangen in de huisartsenpost in Beverwijk maar in een aparte ruimte tegenover het Rode Kruis Ziekenhuis, Vondellaan 8, Beverwijk. Dit om te voorkomen dat mogelijke corona patiënten in contact komen met andere patiënten en personeel van de huisartsenpost. De route bij ziekteverschijnselen is nu: heb je griepachtige verschijnselen(zie richtlijnen RIVM en rijksoverheid) neem telefonisch contact op met de huisarts. Blijven de verschijnselen: neem na 17 uur contact op met de huisartsenpost. Daar bepalen assistenten in overleg met een regiearts of een visitatie aan de huisartsenpost nodig is. 

- We ontvingen een berichtje van de familie Waal vanuit Australië. Mats, Bibi, Rosa en hun ouders Linda en René zijn bezig met een wereldreis. Ze maken het goed en verblijven op dit moment in Australië. Het oorspronkelijke plan was om daar 5-6 weken te blijven en dan weer door te gaan. Omdat het coronavirus ook Australië inmiddels heeft bereikt, is het reisplan aangepast omdat de grenzen zijn gesloten. In de buurt van Cairns gaat de familie nu op zoek naar een huurhuis voor een paar weken om te zien hoe de situatie zich ontwikkelt. De familie Waal wenst iedereen in Nederland heel veel sterkte.

- Het doet ons goed dat u met ons meeleeft. Wij ontvingen van leesoma Margreet de Jager een heel lief kaartje waarvoor dank.Media
  • Image54ce6be493db46f3bd1ff3c69de5ca75
deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl